Apr 16 - 22 Apr, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Friday, April 16, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Udana Bandara
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
  • Saturday, April 17, 2021
    07:00 AM to 07:45 AM
    Kriszti Thurzo
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Bree Cook
    45 min
  • Sunday, April 18, 2021
    03:30 PM to 03:55 PM
    Peter Carscadden
    25 min
  • Monday, April 19, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Kriszti Thurzo
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Ashlee Reeve
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
  • Tuesday, April 20, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Udana Bandara
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Udana Bandara
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Ashlee Reeve
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
  • Wednesday, April 21, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Kriszti Thurzo
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Udana Bandara
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
  • Thursday, April 22, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Kriszti Thurzo
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Bree Cook
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Udana Bandara
    45 min
Loading...