Oct 23 - 29 Oct, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Saturday, October 23, 2021
    06:15 AM to 07:15 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    60 min
    07:30 AM to 08:30 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    60 min
    08:45 AM to 09:45 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    60 min
  • Monday, October 25, 2021
    05:00 AM to 05:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Leigh Potter
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Adam Smith , Blake Clarke
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Adam Smith , Blake Clarke
    50 min
  • Tuesday, October 26, 2021
    05:00 AM to 05:50 AM
    Leigh Potter
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Leigh Potter , Courtney Leith
    50 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Leigh Potter , Courtney Leith
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Adam Smith
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
  • Wednesday, October 27, 2021
    05:00 AM to 05:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Leigh Potter
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Karl Lecke, Emily Thomas
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Karl Lecke, Emily Thomas
    50 min
  • Thursday, October 28, 2021
    05:00 AM to 05:50 AM
    Adam Smith
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Courtney Leith , Adam Smith
    50 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Courtney Leith , Adam Smith
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Adam Smith
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Leigh Potter
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Leigh Potter
    50 min
  • Friday, October 29, 2021
    05:00 AM to 05:50 AM
    Leigh Potter
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Leigh Potter , Adam Smith
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Adam Smith
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Courtney Leith , Blake Clarke
    50 min
Loading...