Oct 25 - 31 Oct, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Monday, October 25, 2021
    06:00 PM to 06:45 PM
    Anna Watterson
    45 min
  • Tuesday, October 26, 2021
    06:15 AM to 07:00 AM
    Will A
    45 min
    07:30 AM to 08:15 AM
    Anna Watterson
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Kyle Howitt
    45 min
  • Wednesday, October 27, 2021
    06:45 AM to 07:30 AM
    Kyle Howitt
    45 min
    12:15 PM to 12:45 PM
    Anna Watterson
    30 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Anna Watterson
    45 min
  • Thursday, October 28, 2021
    06:15 AM to 07:00 AM
    Anna Kooiman
    45 min
    07:30 AM to 08:00 AM
    Anna Kooiman
    30 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Justin Wells
    45 min
  • Friday, October 29, 2021
    06:45 AM to 07:30 AM
    Will A
    45 min
    12:15 PM to 01:00 PM
    Anna Watterson
    45 min
  • Saturday, October 30, 2021
    07:45 AM to 08:30 AM
    Anna Watterson
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Anna Watterson
    45 min
  • Sunday, October 31, 2021
    09:00 AM to 09:45 AM
    Justin Wells
    45 min
Loading...