Apr 15 - 21 Apr, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Thursday, April 15, 2021
  • Friday, April 16, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Will A
    45 min
    12:15 PM to 01:00 PM
    Essie Horn
    45 min
  • Saturday, April 17, 2021
    07:45 AM to 08:30 AM
    Anna Watterson
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Essie Horn
    45 min
    10:15 AM to 11:00 AM
    Essie Horn
    45 min
  • Sunday, April 18, 2021
    09:45 AM to 10:15 AM
    David R
    30 min
  • Monday, April 19, 2021
    07:15 AM to 08:00 AM
    David R
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    David R
    45 min
  • Tuesday, April 20, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Will A
    45 min
    07:15 AM to 08:00 AM
    Kyle Howitt
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Anna Watterson
    45 min
  • Wednesday, April 21, 2021
    06:00 AM to 06:30 AM
    Anna Watterson
    30 min
    07:15 AM to 08:00 AM
    Kyle Howitt
    45 min
    12:15 PM to 12:45 PM
    Bondi Jn Infinite Cycle
    30 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Anna Watterson
    45 min
Loading...