Oct 23 - 29 Oct, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Saturday, October 23, 2021
    07:00 AM to 07:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Finished
    08:00 AM to 08:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    09:00 AM to 09:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    10:00 AM to 10:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    11:00 AM to 11:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
  • Sunday, October 24, 2021
    08:00 AM to 08:50 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    09:00 AM to 09:50 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    10:00 AM to 10:50 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    03:30 PM to 04:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Monday, October 25, 2021
    06:30 AM to 07:20 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Emily Walker
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Emily Walker
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Bella Wagschall
    50 min
    06:00 PM to 06:50 PM
    Bella Wagschall
    50 min
  • Tuesday, October 26, 2021
    06:00 AM to 06:50 AM
    Tiahn Melhem
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Tiahn Melhem
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Tiahn Melhem
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Tiahn Melhem
    50 min
    11:30 AM to 11:50 AM
    Tiahn Melhem
    20 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Tiahn Melhem
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Sarah Field
    50 min
    06:00 PM to 06:50 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Wednesday, October 27, 2021
    06:00 AM to 06:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Sarah Field
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Alyssa Mahony
    50 min
    06:00 PM to 06:50 PM
    Alyssa Mahony
    50 min
  • Thursday, October 28, 2021
    06:00 AM to 06:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    11:30 AM to 11:50 AM
    Yvette Duthie
    20 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Yvette Duthie
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Emily Walker
    50 min
    06:00 PM to 06:50 PM
    Emily Walker
    50 min
  • Friday, October 29, 2021
    06:00 AM to 06:50 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Alyssa Mahony
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Sarah Field
    50 min
Loading...