Sep 22 - 28 Sep, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Wednesday, September 22, 2021
    12:00 PM to 12:45 PM
    Alex Buchanan
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Alex Buchanan
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Cat Eddy
    45 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    06:15 PM to 07:00 PM
    Hannah Dellow
    45 min
    06:30 PM to 07:15 PM
    Frankie Sampson
    45 min
  • Thursday, September 23, 2021
    07:00 AM to 07:45 AM
    Frankie Sampson
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Frankie Sampson
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Emma Maddock
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Emma Maddock
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Emma Maddock
    45 min
    04:30 PM to 05:15 PM
    Emma Maddock
    45 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Cat Eddy
    50 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Emma Maddock
    45 min
    06:30 PM to 07:15 PM
    Cat Eddy
    45 min
  • Friday, September 24, 2021
    12:00 PM to 12:45 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Emma Maddock
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Emma Maddock
    45 min
    05:15 PM to 06:00 PM
    Emma Maddock
    45 min
    05:15 PM to 06:00 PM
    Emma Maddock
    45 min
  • Saturday, September 25, 2021
    08:00 AM to 08:45 AM
    Hannah Dellow
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Emma Maddock
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Hannah Dellow
    45 min
    10:00 AM to 10:55 AM
    Emma Maddock
    55 min
    10:15 AM to 11:10 AM
    Hannah Dellow
    55 min
    11:30 AM to 12:15 PM
    Emma Maddock
    45 min
    11:30 AM to 12:15 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    12:30 PM to 01:25 PM
    Frankie Sampson
    55 min
  • Sunday, September 26, 2021
    10:30 AM to 11:15 AM
    Phil Whitehead
    45 min
  • Monday, September 27, 2021
    07:00 AM to 07:45 AM
    Hannah Dellow
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Hannah Dellow
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Hannah Dellow
    45 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Vera Li
    45 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Hannah Dellow
    45 min
  • Tuesday, September 28, 2021
    07:00 AM to 07:55 AM
    Frankie Sampson
    55 min
    07:00 AM to 07:55 AM
    Frankie Sampson
    55 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Frankie Sampson
    45 min
    05:30 PM to 06:15 PM
    Emma Maddock
    45 min
    06:15 PM to 07:10 PM
    Haidee Clark
    55 min
    06:30 PM to 07:15 PM
    Emma Maddock
    45 min
Loading...