May 11 - 17 May, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Tuesday, May 11, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Brittany Bown
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Brittany Bown
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Brittany Bown
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Brittany Bown
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
  • Wednesday, May 12, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Louise Eckert
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Louise Eckert
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Louise Eckert
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Louise Eckert
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Louise Eckert
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Fiona Wong
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Fiona Wong
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Fiona Wong
    45 min
  • Thursday, May 13, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Natasha Darkovska
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Natasha Darkovska
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Natasha Darkovska
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Natasha Darkovska
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Natasha Darkovska
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Toula Hollingum
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Toula Hollingum
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    Class Full
    07:00 PM to 07:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
  • Friday, May 14, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Cherie Haysey
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Cherie Haysey
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Cherie Haysey
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Cherie Haysey
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Cherie Haysey
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Honey Nguyen
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
  • Saturday, May 15, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    Class Full
    10:00 AM to 10:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    11:00 AM to 11:45 AM
    Elissa Bradshaw
    45 min
  • Monday, May 17, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Marion Conaghan
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Marion Conaghan
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Marion Conaghan
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Marion Conaghan
    45 min
    01:00 PM to 01:45 PM
    Rhiana Chan
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Rhiana Chan
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Bridget Clarke
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Bridget Clarke
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Bridget Clarke
    45 min
Loading...