Jun 16 - 22 Jun, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Wednesday, June 16, 2021
    10:30 AM to 11:15 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Ruan Swart
    45 min
    03:00 PM to 03:45 PM
    Jo McPhilmey
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Jo McPhilmey
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Jo McPhilmey
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Jo McPhilmey
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Jo McPhilmey
    45 min
  • Thursday, June 17, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Brittany Wellington
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Brittany Wellington
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Brittany Wellington
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Brittany Wellington
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Brittany Wellington
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Ruan Swart
    45 min
    03:00 PM to 03:45 PM
    Savannah Steinbach
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Savannah Steinbach
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Savannah Steinbach
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Christine Sladen
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Christine Sladen
    45 min
  • Friday, June 18, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    Class Full
    10:30 AM to 11:15 AM
    Savannah Steinbach
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Sarita Norton
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Sarita Norton
    45 min
  • Saturday, June 19, 2021
    07:00 AM to 07:45 AM
    Kelly DrummondHay
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Kelly DrummondHay
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Kelly DrummondHay
    45 min
    10:00 AM to 10:45 AM
    Kelly DrummondHay
    45 min
    11:00 AM to 11:45 AM
    Kelly DrummondHay
    45 min
  • Monday, June 21, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Christine Sladen
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Christine Sladen
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Christine Sladen
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Christine Sladen
    45 min
    Class Full
    10:30 AM to 11:15 AM
    Christine Sladen
    45 min
    03:00 PM to 03:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Karin Zitzmann
    45 min
  • Tuesday, June 22, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Cyntia Rodrigues
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Cyntia Rodrigues
    45 min
    08:30 AM to 09:15 AM
    Cyntia Rodrigues
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Cyntia Rodrigues
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Cyntia Rodrigues
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Ruan Swart
    45 min
Loading...