Sep 22 - 28 Sep, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Wednesday, September 22, 2021
    08:00 AM to 08:45 AM
    Karin Zitzmann
    45 min
    Finished
    09:30 AM to 10:15 AM
    Steph Sulidis
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Karin Zitzmann
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Karin Zitzmann
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Steph Sulidis
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Jasmine Frame
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Jasmine Frame
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Elissa Bradshaw
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Jasmine Frame
    45 min
  • Thursday, September 23, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Stephanie Sultana
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Steph Sulidis
    45 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:45 AM
    Stephanie Sultana
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Steph Sulidis
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Stephanie Sultana
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Steph Sulidis
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Stephanie Sultana
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Stephanie Sultana
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Mel Paton
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Stephanie Sultana
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Jess Foran
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Mel Paton
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Lea Ferraloro
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Jess Foran
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Lea Ferraloro
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Jess Foran
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Lea Ferraloro
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Jess Foran
    45 min
  • Friday, September 24, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Krupa Gadani
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Fiona Wong
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Fiona Wong
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Krupa Gadini
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Lea Ferraloro
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Krupa Gadini
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Lea Ferraloro
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Krupa Gadini
    45 min
    10:00 AM to 10:45 AM
    Lea Ferraloro
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Krupa Gadini
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Mel Paton
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Steph Sulidis
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Henry Rheinberger
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Henry Rheinberger
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Henry Rheinberger
    45 min
  • Saturday, September 25, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Fiona Wong
    45 min
Loading...