Oct 23 - 29 Oct, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Saturday, October 23, 2021
    07:00 AM to 07:45 AM
    Bettina Martin
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Bettina Martin
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Bettina Martin
    45 min
    10:00 AM to 10:45 AM
    Bettina Martin
    45 min
  • Sunday, October 24, 2021
    08:00 AM to 08:45 AM
    Federica Picheca
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Federica Picheca
    45 min
    Class Full
    10:00 AM to 10:45 AM
    Federica Picheca
    45 min
    11:00 AM to 11:45 AM
    Federica Picheca
    45 min
    Class Full
  • Monday, October 25, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Chloe Lucas
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Chloe Lucas
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Chloe Lucas
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Rebekah Conry
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Rebekah Conry
    45 min
    12:30 PM to 01:15 PM
    Annika Renkema
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Haylee Evans
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Haylee Evans
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Haylee Evans
    45 min
  • Tuesday, October 26, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Kacey Reader
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Kacey Reader
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Kacey Reader
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Kacey Reader
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Kacey Reader
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Annika Renkema
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Sharee Fryer
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Sharee Fryer
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Sharee Fryer
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Sharee Fryer
    45 min
  • Wednesday, October 27, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Mikayla Campbell
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Mikayla Campbell
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Mikayla Campbell
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Mikayla Campbell
    45 min
    Class Full
    10:30 AM to 11:15 AM
    Mikayla Campbell
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Chloe Lucas
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Chloe Lucas
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Chloe Lucas
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Chloe Lucas
    45 min
  • Thursday, October 28, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Jamie Healing
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Jamie Healing
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Jamie Healing
    45 min
    Class Full
    10:30 AM to 11:15 AM
    Jamie Healing
    45 min
    12:00 PM to 12:45 PM
    Annika Renkema
    45 min
    04:00 PM to 04:45 PM
    Jessica Gold
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Jessica Gold
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Jessica Gold
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Jessica Gold
    45 min
  • Friday, October 29, 2021
    06:00 AM to 06:45 AM
    Abbey Desmond
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Abbey Desmond
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Abbey Desmond
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Abbey Desmond
    45 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Abbey Desmond
    45 min
Loading...