Nov 29 - 5 Dec, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
    Room
     
  • Monday, November 29, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    09:00 AM to 10:00 AM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    10:30 AM to 11:30 AM
    Pudji Lestari
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Pudji Lestari
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Brad Brockbank
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Brad Brockbank
    1 hr
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
  • Tuesday, November 30, 2021
    12:00 PM to 01:00 PM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Patsy Leung
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Britany Paradis
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Britany Paradis
    1 hr
    08:00 PM to 09:00 PM
    Laura Jayne
    1 hr
  • Wednesday, December 1, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Daniela Rizza
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Daniela Rizza
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Daniela Rizza
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Brad Brockbank
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Brad Brockbank
    1 hr
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
  • Thursday, December 2, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Patsy Leung
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Britany Paradis
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Britany Paradis
    1 hr
    08:00 PM to 09:00 PM
    Laura Jayne
    1 hr
  • Friday, December 3, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Sunny Grosso
    1 hr
    09:00 AM to 10:00 AM
    Sunny Grosso
    1 hr
    10:30 AM to 11:30 AM
    Pudji Lestari
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Johanna Butterworth
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Tom Lee
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Erika Van Gemeren
    1 hr
  • Saturday, December 4, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Brad Brockbank
    1 hr
    09:00 AM to 10:00 AM
    Brad Brockbank
    1 hr
    09:00 AM to 10:00 AM
    Tracy Tsiropoulos
    1 hr
    10:30 AM to 11:30 AM
    Tracy Tsiropoulos
    1 hr
    10:30 AM to 11:30 AM
    Brad Brockbank
    1 hr
    04:30 PM to 05:30 PM
    Patsy Leung
    1 hr
    04:30 PM to 05:30 PM
    Patsy Leung
    1 hr
  • Sunday, December 5, 2021
    09:00 AM to 10:30 AM
    Mark Morford
    1 hr 30 min
    09:00 AM to 10:30 AM
    Xiisa Bullock
    1 hr 30 min
    09:00 AM to 10:30 AM
    Mark Morford
    1 hr 30 min
    11:00 AM to 12:15 PM
    Rebecca Rogers
    1 hr 15 min
    11:00 AM to 12:15 PM
    Xiisa Bullock
    1 hr 15 min
    11:00 AM to 12:15 PM
    Rebecca Rogers
    1 hr 15 min
    04:30 PM to 05:30 PM
    Patsy Leung
    1 hr
Loading...