Oct 22 - 28 Oct, 2021
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
    Room
     
  • Friday, October 22, 2021
    12:00 PM to 01:00 PM
    Mary Walsh
    1 hr
    Cancelled
    12:00 PM to 01:00 PM
    Tom Lee
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Natalie Donnell
    1 hr
    06:15 PM to 07:30 PM
    John Paul Gauer
    1 hr 15 min
  • Saturday, October 23, 2021
    09:00 AM to 10:00 AM
    Brad Brockbank
    1 hr
    09:00 AM to 10:15 AM
    Anna Hughes
    1 hr 15 min
    09:00 AM to 10:00 AM
    Martin Scott
    1 hr
    10:30 AM to 11:30 AM
    Martin Scott
    1 hr
    04:00 PM to 05:00 PM
    Martin Scott
    1 hr
  • Sunday, October 24, 2021
    09:00 AM to 10:15 AM
    Brad Brockbank
    1 hr 15 min
    09:00 AM to 10:15 AM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
    10:30 AM to 11:45 AM
    Martin Scott
    1 hr 15 min
    04:30 PM to 05:30 PM
    Daniela Rizza
    1 hr
    04:30 PM to 05:30 PM
    Leslie Gleser
    1 hr
    05:45 PM to 07:00 PM
    Mary Walsh
    1 hr 15 min
  • Monday, October 25, 2021
    09:30 AM to 10:30 AM
    Sunny Grosso
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Leslie Gleser
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Martin Scott
    1 hr
    05:00 PM to 06:15 PM
    Martin Scott
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Brad Brockbank
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
  • Tuesday, October 26, 2021
    06:30 AM to 07:30 AM
    Mary Walsh
    1 hr
    09:30 AM to 10:30 AM
    Leslie Gleser
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Danimal Padilla
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Martin Scott
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Rafaela Bustamante
    1 hr
    05:30 PM to 06:30 PM
    Anna Hughes
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Rafaela Bustamante
    1 hr
  • Wednesday, October 27, 2021
    09:30 AM to 10:30 AM
    Danimal Padilla
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Daniela Rizza
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Danimal Padilla
    1 hr
    05:00 PM to 06:15 PM
    Martin Scott
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Mark Morford
    1 hr 15 min
    06:30 PM to 07:45 PM
    Brad Brockbank
    1 hr 15 min
    08:00 PM to 09:00 PM
    Sheana O'Sullivan
    1 hr
  • Thursday, October 28, 2021
    06:30 AM to 07:30 AM
    Mary Walsh
    1 hr
    09:30 AM to 10:30 AM
    Natalie Donnell
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Martin Scott
    1 hr
    12:00 PM to 01:00 PM
    Danimal Padilla
    1 hr
    05:00 PM to 06:00 PM
    Rafaela Bustamante
    1 hr
    05:30 PM to 06:30 PM
    Anna Hughes
    1 hr
    06:30 PM to 07:30 PM
    Rafaela Bustamante
    1 hr
Loading...